WAT ZIT ER IN HET DRONE VLIEGBEWIJS TOTAALPAKKET

Voor uw A2 examen moet u normaal gesproken persoonlijk naar de FOD Mobiliteit & Vervoer om daar uw examen af te leggen. Echter, omdat Belgian Drone Academy (onderdeel van European Drone Academy) erkend is in Nederland, hoeft dat nu niet meer! U kunt gewoon de complete Open Categorie (A1/A3 en A2) inclusief examens en de te verkrijgen vliegbewijzen, 100% online regelen. U ontvangt een Nederlands digitaal vliegbewijs dat geldig is in alle Europese landen (lidstaten).

Een online legitimatie en een examen met proctoring (uw computer wordt op afstand gemonitord tijdens het examen om te voorkomen dat u hulp krijgt van derden) is inbegrepen in de cursus en een eis van EASA (hierdoor mag het online). Dit wordt natuurlijk aan u uitgelegd voordat u het examen gaat doen. Voor meer informatie over de extra gratis producten van het totaalpakket klikt u hierboven op de buttons.

VOORWAARDEN ONLINE EXAMEN

Het examen behoort onder toezicht gemaakt te worden. Online kan dit via proctoring. Hiervoor moet u aan alle van de volgende voorwaarden voldoen:

  • U maakt het examen vanaf een computer met: een webcam, microfoon en Google Chrome webbrowser
  • U beschikt over een smartphone of tablet met werkende camera (Android 5.1 of hoger / iOS (Apple) 10.0 of hoger)
  • Een stabiele internet connectie met minimaal 1.5 Mbps upload snelheid
  • U beschikt over een geldige identiteitskaart of paspoort
  • U begeeft zich alleen in de ruimte waar het examen wordt gemaakt
  • U krijgt 60 minuten voor 30 meerkeuze vragen
  • Niet direct geslaagd? U krijgt maximaal 3 pogingen, mits u deze direct na de eerste poging doet
  • Na betaling van het examen duurt het 2 tot 3 werkdagen voordat u kunt starten met het examen

Als u met de A1/A3-cursus start bij Belgian Drone Academy is identiteitsverificatie verplicht. Het is nodig om een ​​registratie te verkrijgen bij de RDW (het bedrijf in Nederland dat verantwoordelijk is voor de registratie van Nederlandse EASA-certificaten in de Open Categorie)

Meer info over Veriff