PARTNERS

Zonder partners vaart (of vliegt) niemand wel. Belgian Drone Academy heeft het geluk gehad de afgelopen jaren enkele zeer succesvolle partnerships aan te kunnen gaan van waaruit veel waarde is toegevoegd.

Navitronics

Navitronics is bij uitstek de winkel voor DJI-producten. Van een instapmodel zoals de DJI Mavic Mini II tot en met de professionele Enterprise modellen. Daarnaast kan je er terecht voor uiteenlopende elektronicaproducten. In België is Navitronics een van de partners voor de drone-opleidingen van Belgian Drone Academy voor de EASA Open Category.

EFRO

Dankzij een EFRO subsidie, die onlangs deels aan ons toegewezen werd, kunnen wij leermiddelen rondom het professioneel en veilig inzetten van onbemande luchtvaart voor het MBO, blijven ontwikkelen op het niveau dat men van ons mag verwachten. Deze subsidie stelt ons in staat onze plannen sneller én beter te realiseren en zo nóg beter voorbereid te zijn om de komst van Europese wet- en regelgeving in 2020, welke ook binnen het MBO zijn impact zal hebben.

SkyTools

Voor elke klus is er wel een ideale drone. Soms is huren dan en goede optie. Herhaal je
vaak dezelfde operaties, dan lijkt kopen al snel interessanter. Wat jouw drone operaties ook inhouden, het begint na de verplichte opleiding bij een gedegen stuk advies. Daarnaast ontstaan er, vooral met drones, veel vragen tijdens het gebruik en wil je bijvoorbeeld snel een vervangend systeem als er iets misgaat vlak voor aanvang – of tijdens – een operatie. Service van jouw drone-leverancier is dan essentieel.