EU-VLIEGBEWIJZEN

De nieuwe Europese drone vliegbewijzen

De nieuwe Europese drone vliegbewijzen zijn vanaf 31 december 2020 van kracht. Weet je al wat je wilt? Boek dan nu jouw opleiding en examen. Let op: de nieuwe drone vliegbewijzen bestaan uit een gestapeld systeem. Dus wil je ‘VLIEGBEWIJS GEVORDERD A2’ behalen, dan dien je eerst ‘VLIEGBEWIJS BASIS A1/A3’ succesvol te hebben afgerond. Als je eenmaal A2 hebt, staat het je overigens vrij om ook onder de beperkingen van A1 of A3 een vlucht uit te voeren.

BDA VLIEGBEWIJS TOTAALPAKKET

Bestel voor € 199 inclusief BTW

BDA VLIEGBEWIJS BASISPAKKET

A2 cursus inclusief A2 examen
(online proctoring)

Bestel voor € 99 incl. BTW

Op zoek naar iets anders? Bekijk ons ruime aanbod.

WELK DRONE VLIEGBEWIJS PAST BIJ JOU?

Het is ook niet simpel. Daarom hebben wij speciaal voor onze klanten de DroneWijzer gemaakt! In enkele simpele stappen weet jij waar je aan toe bent. Maar ook FAQ’s en meer info over de regels kan je er vinden.

DRONE PILOT CERTIFICERING EASA STANDAARD SCENARIO 01 THEORIE

De EU Drone Pilot Course STS-01 is een theorie- en praktijkopleiding die de dronepiloot klaarstoomt voor operaties binnen de categorie specifiek.

Totaalprijs EU Drone Pilot STS-01 Standard Course: 2.940 euro excl. 21% btw

EU DRONE PILOT SUPPORT PACKAGE 

Wil je professioneel met drones aan de slag, dan is het werken met checklists en logboeken onvermijdelijk.

€ 14,95

DRONEVIDEO- EN FOTOGRAFIE MET HANS BRACKEN

In deze online cursus staat het maken van professionele drone-video’s centraal. Daarnaast is er tevens aandacht voor drone-fotografie. Hans Bracke schrijft over de verschillende mogelijkheden van het maken van bewegend en stilstaand beeld vanuit de lucht en geeft tips en tricks hoe je deze zo aantrekkelijk mogelijk vastlegt.