WIE WIJ ZIJN
Belgian Drone Academy (BDA) is een handelsnaam van Drone Education Centre B.V. en is gevestigd en erkend in Nederland voor de Europese markt van onbemande luchtvaart (zie ook pagina: erkenning). Sinds 2013 zijn wij een van de eerste en meest succesvolle dronescholen én de enige drone leermiddelen-ontwikkelaar en uitgever van Nederland. Onze organisatie beschikt over tal van erkenningen (RTF, ROC, ROC-Light, Attest Klasse 2) en ontwikkelt zélf de leerboeken voor haar opleidingen, alsook voor andere drone-scholen binnen Europa en het publiek beroepsonderwijs.

WAT WIJ BIEDEN
BDA beschikt over een zeer uitgebreide, ISO-gecertificeerde digitale leeromgeving die zei zelf beheert voor tal van dronescholen, het publiek onderwijs en grote, internationale organisaties die onbemande luchtvaart in hun businessmodellen willen integreren. Wij ontwikkelen naast de cursussen voor de EASA Categorie Open, tevens theorie- en praktijkopleidingen voor de EASA Categorie Specifiek (STS-01/02, BVLOS Praktijkopleiding, SORA Workshop en EASA Specific Category Operations Workshops). Aanvullend brengen wij interactieve tools op de markt zodat kandidaat dronepiloten zelfstandig zich makkelijk kunnen verdiepen in de EASA wet- en regelgeving en op een simpele manier te weten kunnen komen welk drone vliegbewijs voor hen van toepassing is. Onze meest succesvolle tool is www.dronewijzer.be.

PARTNER WORDEN?
In andere landen dan ons thuisland Nederland, gaan wij graag partnerships aan. Daarbij valt te denken aan het online aanbieden van onze EASA Open Categorie cursussen op de eigen website, het plaatsen van onze online tool www.uw-bedrijfsnaam.dronewijzer.be maar dan met uw logo voor uw klanten en het aanbieden van praktijkopleidingen aan kandidaten die zich verder willen bekwamen als professioneel drone operator. Laatstgenoemde is met name interessant voor bestaande drone-scholen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier:

Contact Us
reCAPTCHA