AL UW DRONE VLIEGBEWIJZEN NU 100% ONLINE!

BDA VLIEGBEWIJS TOTAALPAKKET

Tot voorheen moest u voor uw A2 examen persoonlijk naar de FOD Mobiliteit & Vervoer in Brussel. Dit hoeft niet meer met de nieuwe methode examinering van BDA! U kunt hier namelijk de complete Open Categorie (A1/A3 en A2) inclusief examens 100% online regelen. Uw bewijs is geldig in heel Europa. In het BDA Vliegbewijs Totaalpakket zit:

Op zoek naar iets anders? Bekijk ons ruime aanbod.

WELK DRONE VLIEGBEWIJS PAST BIJ JOU?

Het is ook niet simpel. Daarom hebben wij speciaal voor onze klanten de DroneWijzer gemaakt! In enkele simpele stappen weet jij waar je aan toe bent. Maar ook FAQ’s en meer info over de regels kan je er vinden.

DRONE PILOT CERTIFICERING EASA STANDAARD SCENARIO 01 THEORIE

De EU Drone Pilot Course STS-01 is een theorie- en praktijkopleiding die de dronepiloot klaarstoomt voor operaties binnen de categorie specifiek.

Totaalprijs EU Drone Pilot STS-01 Standard Course: 2.940 euro excl. 21% btw

EU DRONE PILOT SUPPORT PACKAGE 

Wil je professioneel met drones aan de slag, dan is het werken met checklists en logboeken onvermijdelijk.

€ 14,95

DRONEVIDEO- EN FOTOGRAFIE MET HANS BRACKEN

In deze online cursus staat het maken van professionele drone-video’s centraal. Daarnaast is er tevens aandacht voor drone-fotografie. Hans Bracke schrijft over de verschillende mogelijkheden van het maken van bewegend en stilstaand beeld vanuit de lucht en geeft tips en tricks hoe je deze zo aantrekkelijk mogelijk vastlegt.